Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Yahoo-Acquisition
Новата политика на Yahoo!: клиенти, региони, технологии
11.04.2012
Greenpeace_symbols_continents_globe
Yahoo, Dell и Google – най-зелените компании според доклад на Greenpeace
19.04.2012
yahoo

Говорителката на Yahoo потвърди, че Сам Шрогер – бившият изпълнителен директор на PayPal, се е присъединил към компанията, за да ръководи новия бизнес отдел „Клиенти”.

Миналата седмица стана ясно, че Шрогер е напуснал работата си в eBay, след като осем години ръководеше този продукт, и се е преместил в Yahoo, за да се присъедини към предишния си шеф. Преместването вече е официално.

Скот Томпсън, който напусна PayPal, за да стане изпълнителен директор на Yahoo в края на миналата година зaпочна бавно да събира отново екипа си. Томпсън вече открадна главния ПР на PayPal Аманда Пайрс, за да може тя да поеме отдел „Комуникации“. Шрогер беше следващият очакван избор, след като последният ръководител на отдел „Продукти“ в Yahoo Блейк Ървинг напусна точно преди две седмици.

Шрогер ще ръководи новия бизнес отдел на компанията заедно с Моли Спилман, настоящ изълнителен директор на Yahoo. Новата бизнес политика на компанията се представя като ново разпределение на секторите, което се очаква да бъде фокусирано върху свързването на потребителите с маркетолози и търговци. Бизнесът ще се съсредоточи върху шест основни направления: коли, пътувания, лични обявления, работа, недвижимо имущество и стоки на дребно. 

The following two tabs change content below.

Виктория Денева

Виктория Денева е студент 4-та година по Право във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Интересува се от различни аспекти на правната материя, свързани с интелектуалната собственост, защита на авторските права, а също и от въпроси в сферата на интернет сигурността и личните данни в интернет.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php