Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Неправителствена организация GRAACC: The Great Banner Sale
07.06.2011
vw-polo-gti-date-drive-small-56063 (1)
Тест-драйв за Volkswagen New Polo GTI
09.06.2011

Историята на 25-годишното уиски Chivas Regal

NewTrend.bg, 08.06.2011г. – Късометражният филм с участието на актьора Джоузеф Файнс разказва историята на първото в света луксозно уиски – 25-годишното уиски на Chivas Regal.

Историята започва през 1909г., когато стартира традицията на 25-годишното уиски Chivas Regal в Ню Йорк и изминава пътя през годините на 20 век и възраждането на марката през 2007г.

Творческият директор на Euro RSCG Лондон – Мик Махони споделя, че късометражният филм разказва не само историята на Chivas Regal, но отразява и истинската любов към работата на екипа, работил по него. За реализацията на проекта са нужни цели осем месеца неуморна работа, но в края, когато виждат продукцията завършена, всички са на мнение, че високото качеството и професионализъм, вложени в  рекламната кампания на Chivas, отразяват напълно всички негови преимущества.

Филмът е изграден с помощта на реални фотографии, закупени чрез Getty Images и манипулирани в 3D стил чрез After Effects.

Рекламата The Story Of Chivas Regal 25 е дело на рекламна агенция euro RSCG Лондон, по поръчка на Chivas Regal. Продукт: Уиски Chivas Regal. Кампанията стартира през май, 2011г. във Великобритания. Продуцент: Film Club Productions. Бизнес сектор: Алкохолни напитки.

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php