Камион сканира за цените на колите по улиците

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
pepsiFriendFinder
Pepsi намира изгубените ви приятели
21.08.2015
Radio-Activity_Gemma-Roper_dezeen_468_6
Метроном, който ви помага да си изберете музика от Spotify
28.08.2015

Камион сканира за цените на колите по улиците

scanner

Търговците на употребявани автомобили рядко са сред „звездите“, чиито рекламни кампании влизат в полезрението на специализираните медии или могат да бъдат характеризирани като особено впечатляващи. Тайванската компания Kagulu и нейния камион за „пазарна оценка в реално време“ обаче променят това схващане.

scanner

Възлагайки поръчката на рекламна агенция Brandsugar, компанията настоява за кампания, която ще я идентифицира сред потребителите като „прозрачна“ и „честна“.

Така се ражда „камионът за пазарна оценка в реално време“. Опасан в камери и огромен екран, камионът показва реалната пазарна оценка на автомобилите, край които минава. вижте сами.

Вижте още публикации по темата:

  1. Джаджи срещу шофирането в нетрезво състояние
The following two tabs change content below.
Валентин е човек с повече интереси отколкото свободно време, винаги търсещ следващата голяма новина в света на технологиите

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php