Реклама на деня: Human Curling BIC

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
internet-advertising-online-marketing-apple-iad-2020systems
Apple сваля цените за реклама в iAd със 70%
08.07.2011
apple
15 милиарда сваляния през App Store
11.07.2011

Реклама на деня: Human Curling BIC

human_curling_bic

NewTrend.bg, 08.07.2011г. – Ако всяка сутрин преди работа си повтаряте колко досадно е да се бръсне човек. Ако мислите, че кърлингът е скучен спорт. И ако никога не сте си представяли, че рекламата за ножчета за бръснене може да бъде и забавна – надявам се рекламата на BIC да промени представите ви.

Онлайн рекламната кампания Insane Human Curling е дело на рекламна агенция Buzzman. Продукт: BIC Flex 3; бранд: Bic. Кампанията е реализирана в САЩ. Бизнес сектор: Тоалетни принадлежности.

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php