Ще променят ли жените света? И ще станат ли младите момичета успешни жени?

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
beckham-zidane-ad-3
Бекъм и Зидан в „мач “ по случай Световното по футбол 2014
12.06.2014
medal
България със злато от Cannes Lions 2014
25.06.2014

Ще променят ли жените света? И ще станат ли младите момичета успешни жени?

verizon-ad-inspire-her-mind-2

Днес ще ви представим една по – сериозна реклама дело на американския мобилен оператор Verizon и  видео сайта за успели в различни професии жени – Makers.com.

verizon-ad-inspire-her-mind-2

Рекламната кампания е озаглавена като „Inspire Her Mind” или „Вдъхнови Мисленето ѝ!“ и разказва за живота на едно момиче в различни ситуации и периоди от живота ѝ.

Видеото показва как в различни етапи от детството на момичето тя бива един вид възспирана от технологиите и всички занимания, които са присъщи по – скоро за момчетата, но не и за момичетата.

Идеята за тази реклама се ражда по време на проучване, което показва, че има значителен спад на младите жени, интересуващи се от науката.

Кампанията се осъществява благодарение на рекламната агенция AKQA и фондацията Verizon Foundation, чрез която да се привлекат деца с интереси към науката, технологиите, инженерството и математиката и да ги превърнат в успешни жени и мъже.

Какво мислите? Дали видеото ще има ефект върху това как ще възпитаваме децата си, и в частност момичетата?

The following two tabs change content below.

Кристина Томова

Автор at NewTrend.BG
Студентка в Икономически Университет, специалност Финанси. Опит в сферата на услугите и продажбите. Член на студентската организация AIESEC, екип „Външни връзки”.Интереси в областта на Маркетинг и Реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php