Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
xerud_durex
Durex и секс-гадателката Xerud
09.09.2011
bacteria_billboard
Историята на един билборд, заразен от смъртонoсна бактерия!
13.09.2011

„Социалната мрежа“ на Шуменско пиво

shumensko_Noble_Graphics

След като спечелиха наградата за творческа агенция на годината и две от общо шестте раздадени награди по време на ФАРА 2011, счетохме, че „Социалната мрежа“ за марката „Шуменско“ на Carlsberg Bulgaria, реализирана от Noble Graphics е най-удачният избор за днешната реклама на деня.

„Винаги сме правили нещата, в които истински вярваме, защото рано или късно всичко си идва на мястото,“ така коментира наградата за творческа агенция на годината, Марсел Леви – творчески директор на Noble Graphics.

Отличието беше най-добрият подарък, който екипът на агенцията можеше да си пожелае тази година по повод своя десети рожден ден.

Вижте още публикации по темата:

  1. България със злато от Cannes Lions 2014
The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php