„Социалната мрежа“ на Шуменско пиво

След като спечелиха наградата за творческа агенция на годината и две от общо шестте раздадени награди по време на ФАРА 2011, счетохме, че „Социалната мрежа“ за марката „Шуменско“ на Carlsberg Bulgaria, реализирана от Noble Graphics е най-удачният избор за днешната реклама на деня.

„Винаги сме правили нещата, в които истински вярваме, защото рано или късно всичко си идва на мястото,“ така коментира наградата за творческа агенция на годината, Марсел Леви – творчески директор на Noble Graphics.

Отличието беше най-добрият подарък, който екипът на агенцията можеше да си пожелае тази година по повод своя десети рожден ден.

Вижте още публикации по темата:

  1. България със злато от Cannes Lions 2014
The following two tabs change content below.
Ивелина Атанасова е експерт маркетинг стратегиите. Мениджър Дигитален Маркетинг на кариерен уеб сайт и HR компания JobTiger.bg. Блогър. Oсновател и главен редактор на NewTrend.bg.

Реклама

  • Промо код: NEWTREND - 10% отстъпка за всички услуги на SuperHosting.BG - хостинг планове и домейни, нови услуги.

Фейсбуки:

Коментирай

© 2011 Newtrend Media Marketing Events Ltd. | Използването на съдържанието или част от съдържанието на NewTrend, на лого или символи, които се асоциират с марката, без изрично разрешение, подлежи на законови и финансови санкции. Всички права запазени.

css.php