Новата кола на Tesla е очевидно повече от перфектна

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Radio-Activity_Gemma-Roper_dezeen_468_6
Метроном, който ви помага да си изберете музика от Spotify
28.08.2015
Apple-TV-games
Apple насочва вниманието си към игрите
08.09.2015

Новата кола на Tesla е очевидно повече от перфектна

tesla logo

Не, това не е подвеждащо заглавие. Последната версия на Model S на Tesla е получила 103 точки от възможни 100 от американското издание Consumer Reports. Този модел на колата предлага 4х4 предаване и други страхотни характеристики, като ускоряване от 0 до 100 за 3,5 секунди, и ефикасност, равняваща се на 2,7 литра на 100 км.

tesla

Това не е първият път когато автомобил на Tesla „чупи“ нечия система за оценяване – през 2013 Model S получи оценка 5.4/5 от националната агенция по безопасност, превръщайки се в най-сигурната кола произвеждана някога.

Колата, в цялата си перфектност може да бъде ваша за около 100 000 долара – цена, която все още е малко висока за средно статистическия потребител.

The following two tabs change content below.
Валентин е човек с повече интереси отколкото свободно време, винаги търсещ следващата голяма новина в света на технологиите

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php