Toyota обяви новия си модел, който ще се движи на водород

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
tesla logo
Новата кола на Tesla е очевидно повече от перфектна
30.08.2015
McDonalds-dishes-out-fitness-trackers-with-Happy-Meals
Рекламната кампания, която се срина за няколко часа
18.08.2016

Toyota обяви новия си модел, който ще се движи на водород

toyotalogo

Много компании използваха 21 октомври 2015 – денят, който нашумя заради филма „Завръщане в Бъдещото“, за да пуснат на пазара технологии, които изглеждат, сякаш са дошли от друго време. Nike обявиха че през следващата година ще можем да си купим маратонки, чиито връзки се затягат сами, точно както във филма. Една от по-големите новини обаче идва от Toyota, в лицето на техния нов модел – Toyota Mirai – кола, която ще се движи на водород.

mirai

Както се обяснява в рекламата, идеята на Toyota е да се извлича енергия от рециклирането на боклук, като след това в специални рафинерии получения продукт ще се преработва до водород, с който ще захранваме колите си. Макар и да звучи като фантастика, автомобилът вече е реалност и съвсем скоро ще бъде на пазара.

По-долу можете да видите рекламното видео пуснато от Toyota, с участието на актьорите в оригиналния филм.

https://www.youtube.com/watch?v=xFyY7_hc-14

Вижте още публикации по темата:

  1. Apple ще тества електрическата си кола
The following two tabs change content below.
Валентин е човек с повече интереси отколкото свободно време, винаги търсещ следващата голяма новина в света на технологиите

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php