Marshall London- дизайнерски смартфон за аудиофили

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
craves-shoes-result
Craves- модно приложение, от което всяка жена има нужда!
16.07.2015
FailPop
Приложение ви казва какво да НЕ правите, когато пътувате
03.08.2015

Marshall London- дизайнерски смартфон за аудиофили

marshall-london-phone-5_3800.0

Marshall е една от най- разпознаваемите компании в света на аудио устройствата, благодарение на известните усилватели за китари и високоговорители, които се използват в цял свят. Скоро обаче Marshall ни изненада с новината, че произвежда смартфон с името London-телефон, изцяло издържан в стила на компанията, страхотни аудио характеристики и Android операционна система.

marshall-london-phone-5_3800.0

Marshall London е смартфон за аудиофили. Той няма много конкурентни предимства пред другите телефони в неговия клас, но пък дизайнът му е буквално уникален- с осезаем ретро нюанс, приличащ на усилвателите за китари на Marshall, луксозно изглеждащи златни бутони, две стандартни 3,5 мм гнезда, 2 висококачесвени говорителя („вероятно най- силните в света на мобилните телефони високоговители“ според изобретателите си) и звукова карта Wolfson WM8281 Audio Hu London е един доста музикално настроен телефон. Освен това смартфонът притежава 4,7 инчов и 720 пикселов дисплей, 2 GB RAM, 2500 mAh батерия и процесор Snapdragon 410. За аудиофилите London  предлага специален бутон за бързо включване на плейъра, еквалайзер и възпроизвеждане на компресирано аудио без никакви загуби на качество.

marshall-london-phone-8_3800.0

marshall-london-phone-4_3800.0

marshall-london-phone-6_3800.0

marshall-london-phone-7_3800.0

REGULAR-SLIDER-3_3800.0

Стартирайки от края на август, телефонът ще се предлага в определени страни на цена от 585$, но очакванията са скоро да навлезе и в масовия пазар на смартфони.

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php