Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
gps nestle
Nestle вкарва GPS чипове в шоколади с рекламна цел
21.09.2012

KIT KAT създава най-голямата почивка в света

KIT_KAT_Box

KIT KAT и Neslte организират във Facebook най-голямата почивка в света, предлагайки на своите 13 милиона фенове единствен по рода си шанс да се съберат заедно и да повдигнат настроението на света, усмивка по усмивка, под мотото „Един ден, един свят, една усмивка“.

Активността ще даде възможност на почитателите на марката да изпращат видео и фото-съобщения на приятелите си в рамките на две седмици до началото на специално онлайн-базирано събитие, което ще проведе на 11 октомври 2012 г. Всички изпратени видео и фото-съобщения ще се съхраняват в специална „Кутия за почивка“. В деня на „Най-голямата почивка в света“ кутията ще бъде отворена, а забавният и неочакван характер на съдържанието й ще осигури изненадваща почивка за целия свят, оставяйки всички с усмивка на лице.

От измислянето на известното мото: „Дай си почивка, вземи KIT KAT®“ през 1957 г. марката KIT KAT® е синоним на почивка за милиони потребители по света. Като изключителна част от официалната Facebook страница на KIT KAT®, „Най-голямата почивка в света“ е нещо повече от приложение: тя предоставя възможност на почитателите на марката и техните приятели да споделят своите почивки в социалната мрежа.

В подкрепа на събитието, ексклузивни видеоклипове с новини ще информират зрителите за събития по целия свят, в очакване на най-голямата почивка в света. Това ще се случи в рамките на 2 седмици преди датата на голямото онлайн събитие – 11 октомври 2012 г.

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php