Chival Regal търси предприемачи в България и още 13 държави

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
blog-tips
Маркетинг на съдържанието: водещи трендове
23.10.2014
Messaging-Apps
Повечето приложения за съобщения не отговарят на изискванията за сигурност
07.11.2014

Chival Regal търси предприемачи в България и още 13 държави

unnamed

Бизнес-план, креативна идея, предприемачески нюх, социална стратегия, амбиция и щедрост. Това са качествата, в които вярва Chivas Regal, стартирайки най-новия си глобален проект ‘The Venture – Win the right way’.

unnamed

Уиски брандът, поставя началото на мащабна инициатива, за да открие най-достойните социални предприемачи от 14 страни – Чили, Китай, Колумбия, Мексико, Бразилия, Япония, Южна Африка, Тайланд, Украйна, Уругвай, САЩ, Великобритания, Gulf /страните от Персийския залив/ и България. Страната ни е избрана от общо 160 пазари в света и получава изключителния шанс да излъчи свой победител, който да участва в Глобалния финал с награден фонд 1 млн. долара – сума, която ще бъде разпределена и ще финансира най-добрите проекти.

14-те финалисти ще бъдат поканени на едноседмичен тренировъчен лагер в Силициевата долина в Калифорния, където да се срещнат и дискутират проектите си с водещи лидери на компании от технологичния бранш, а техни ментори ще бъдат професионални експерти.

Българските кандидати могат да се регистрират за участие на официалния сайт на кампанията, от настоящия момент до 9-ти януари 2015 г. 23-ти януари 2015 г. е датата, на която жури от успели български предприемачи ще обяви полуфиналистите в надпреварата, а на 12-ти февруари 2015 г., официално ще бъде обявен и големият победител, който ще представи страната ни в Силициевата долина. Единственото ограничение за кандидатите е да имат навършени 25 години.

Холивудските звезди Оскар Исак /“Истинският Люин Дейвис“/ и Чиуетел Еджиофор /”12 години в робство”/ дадоха старт на глобалната иницатива със серия кратки документални филми, провокиращи със силното послание Win the Right Way. Актьорите са в ролята на разказвачи–вдъхновители, които представят историите на социални предприемачи от цял свят и призовават останалите да приемат предизвикателството на CHIVAS REGAL ‘THE VENTURE’. 

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php