Нова инициатива подкрепя връщането на българи от чужбина

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Dream-Big
Предприемачеството като лична мисия
15.02.2017

Нова инициатива подкрепя връщането на българи от чужбина

Snimka 2

Новата кампания на един от най-големите аутсорсинг работодатели в страната TELUS International Europe има за цел да върне 150 можещи и талантливи българи в България, давайки им възможност да започнат кариера в интернационална среда в собствената си родина.

След проведен експеримент от компанията на летище София, провокиращ пътниците да споделят какво ги кара да напускат страната и какви са причините да се връщат в България, дискусията се пренася и онлайн. Поводите за заминаване в чужбина най-често са рационални – възможност за по-добра работа и развитие, а тези за връщане емоционални – семейството, приятелите, усещането за дома.

Инициативата „Мога там. Искам тук“ предлага на одобрените кандидати необходимата стартова подкрепа чрез специален пакет за релокация, който включва сумата от 5 000 лв., самолетен билет до България, съдействие от екипа на TELUS при установяване, документация и търсене на квартира, както и едномесечно настаняване в хотел при нужда. Кандидатите могат да избират между офисите на компанията в София и Пловдив.

Единствените условия за кандидатстване са пребиваване в чужбина в последната година, владеене свободно на английски и още един западен чужд език на отлично ниво.

Всеки от служителите на компанията може да се възползва от допълнителни обучения, в рамките на глобалната вътрешна програма за обучения в TELUS. Подаването на документи е в три лесни стъпки на сайта www.iskamstelus.com

 

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php