Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
elon-musk
Tesla слага край на трафика
22.04.2016
emoji-love
Манията на опростеното общуване
16.05.2016

Blockchain Technology в Европа: Теория и практика

770x436_eng_stat

На 19-ти май Прага ще бъде домакин на конференцията Blockchain & Bitcoin, която ще събере разработчици от Blochchain и такива, които прилагат технологията в практиката: финансисти, банкери и бизнесмени.

Събитието ще се състои от конференция и изложба, показваща развитието на IT сектора в областта на Blockchain.

Участниците в конференцията ще говорят за практическото прилагане на Blockchain технологията и неговата законодателна уредба в Европа. Разработчици на платежни услуги и джаджи ще презентират своите доклади по темата. Гостите на конференцията ще се научат как да защитят личните си данни и да избегнат превръщането си в жертва на киберпрестъпността, както и това, което трябва да знаят за законовите изисквания по отношение на Blockchain технологията.

770x436_eng_stat

Какво представлява Blockchain?

Blockchain е верига от транзакции в системата Bitcoin, която ги ускорява и предпазва от външна намеса. С течение на времето, разработчиците осъзнават, че конкретната система може да помогне за прехвърлянето не само на пари, но на всякакви данни. Това прави технологията лесна за получаване на сертификати от държавни агенции и прави системите за данъчно облагане прозрачни: всеки данъкоплатец да знае къде му отиват пари.

Технологията вече е използвана в практиката: в Европа, има приложения, които позволяват да се правят покупки на приспособления за поддръжката ѝ, както и IT-ентусиастите да я използват в областта на Интернет на нещата. Първите резултати от случващото се ще бъдат представени в рамките на демо по време на събитието.

Blockchain и Bitcoin Conference е събитие не само за ИТ специалисти, финансисти и инвеститори. Организаторите ще се радват да видят всеки, който се интересува от развитието на новите технологии, които в рамките на 5 години ще станат толкова популярни, колкото интернет и смарт телефони днес.

За повече информация посетете официалния сайт на конференцията: bitcoinconf.eu

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php