HTC Vive те отвлича дълбоко във виртуалната реалност

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebookblind
Изкуственият интелект на Facebook помага на слепите да виждат
05.04.2016
WhatsApp
„Неприкосновеността“ на личната кореспонденция в WhatsApp
06.04.2016

HTC Vive те отвлича дълбоко във виртуалната реалност

htc-vive

С всеки изминал ден технологиите „еволюират“ и носят със себе си все повече възможности за хората. Пример за това е най-новата иновация в света на виртуалната реалност, разработена от HTC и екипът на Valve “Vive”.

vive

HTC Vive е най-добре развитата система за виртуална реалност пусната в масова продажба до сега. Слушалките и са изключително мощни, с очилата можете да се огледате във всички посоки без проблем, а безжичните и контролери позволяват спокойно взаимодействие с обекти във вируалния свят. Освен това, най-хубавото на Vive е възможността да се разходите в играта, която до сега никоя друга система за виртуална реалност не е предлагала.

Ако някога сте искали да се изправите, скачате или друг подобен тип движение във виртуалния свят, сега без никаква трудност може да го направите. Разбира се, компанията съветва да си оставите поне два метра разстояние около вас, за да не рискувате да се нараните и ви подсигурява с вградената предна камера, която трябва да ви предупреди, ако сте в близост до обекти в реалния свят.

Както всяко нещо и най-добре развитата технология има своите минуси. Тук те са прекалено многото кабели и джажди, с които трябва да се „разправяте“ преди да задействате системата, както и нейната тежест. При поръчка на Vive ще получите освен всичко, което искате и допълнителни кабели дори и за най-малките части на устройството, които пък изискват повече електрически контакти.

Ако всичко, изброено до сега, не ви плаши, то ви остава да се съсредоточите върху невероятно богатото преживяване, в което Vive ще ви „отвлече“, защото дори и най-заклетите фенове на този тип технологии не са опитвали такъв вид виртуална реалност до сега.

htc-vive

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php