Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
3Dexpirience
Реалността е 3D
20.04.2016
770x436_eng_stat
Blockchain Technology в Европа: Теория и практика
22.04.2016

Tesla слага край на трафика

elon-musk

В типичен свой стил, Илон Мъск ни разкри поредната си иновативна идея, която този път включва решение на проблема със задръстванията.

elon-musk

В четвъртък на транспортна конференция в Норвегия създателят на Tesla се изказа лаконично относно бъдещите планове на компанията: „Имаме идея за превозно средство, което не е точно автобус, но би могло да разреши проблема с плътността на вътрешните градски линии.“. Последвалият коментар по темата също не се различаваше по значение от предшественика си: „Автономните превозни средства са решението… Не искам да говоря твърде много за това. Трябва да бъда внимателен с това, което казвам.“

В допълнение към думите си той си позволи да доразкаже идеята, споделяйки, че „Бъдещото превозно средство ще закарва пътниците си до крайната им дестинация, а няма просто да ги оставя на най-близката автобусна спирка.“.

За съжаление всичката тази информация ни дава единствено поводи за спекулации дали това превозно средство ще е под формата на автобус, микробус или кола, а единственият човек, който знае какво ще се случи е Мъск. Може би трябва да започнем да го „атакуваме“ с безкрайни въпроси, за да ни даде още късче информация, която да задоволи любопитвстото ни? Разбира се, на всички ни е ясно, че то така или иначе никога няма да бъде задоволено до край.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php