Алманах на най-добрите бизнес практики в България обеди

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
woman leader
Компаниите, управлявани от жени с 36% по-високи приходи
07.12.2015

Алманах на най-добрите бизнес практики в България обеди

Uchastnizi v proekta

На бляскаво светско парти сп. Твоят бизнес обяви финалът на второто издание на своя проект „Мениджърите споделят“, който завърши с второто издание на уникалния по своята същност„Алманах на успешните казуси в българския бизнес“ 2016.

Uchastnizi v proekta

Почти 200 гости – топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели, партньори на медията и журналисти бяха бяха първите, които разлистиха уникалното издание и гледаха краткия документален филм с блиц послания на мениджърите. Сред тях са и Катя Димитрова, управител на ИнтерИмидж – PR агенцията, която повярва и подкрепи нашия социален проект – Digital KidZ още в самото начало на инициативата, както и Светлозар Петров, управител на JobTiger и един от най-първите клиенти на маркетинг агенцията на групата – Netwrend.Marketing.

„Изключително съм горда, че за втора година успяхме да реализираме този проект, в който представяме изключително успешни и мотивиращи личности. Това са нашите своеобразни „Оскари“ за главна действаща роля в бизнеса. Героиге в книгата не са задължително под светлините на камерите всеки ден, ноуменията им да ръководят и развиват успешно компаниите си, говори повече от  красноречиво за тях. Те са личности, които издигат реалната българска икономика и поставят България на достойно място в световната бизнес карта.“, сподели главният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС Ина Георгиева.

През цялата 2015 г. екипът на списанието разговаря и засне 40 мениджъри, които споделиха своите бизнес съвети и представиха по един успешно решен казус от живота на фирмата, която ръководят. Именно тези истории, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.

Алманахът не е класация на компаниите, а представя личности които са двигатели на развитието и примери за успешни мениджъри. И във второто издание са включени мениджъри от различни поколения и от различни бизнеси.

 

В края на февруари 2016 г. медията стартира трети сезон на успешния си проект „Мениджърите споделят“. Алманахът се разпространява в търговската мрежа.

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php