LAUNCHub обяви 14-те избрани екипа за финалната фаза на инвестиционната селекция

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
lisa_lang_twilio
Лиза Ланг, Twilio – как да маркетираш, за да успееш в старт-ъп средите
23.06.2014
composity
Защо стартъпите се провалят?
04.07.2014

LAUNCHub обяви 14-те избрани екипа за финалната фаза на инвестиционната селекция

launchub

Екипът на фонда за сийд инвестиции LAUNCHub официално обяви класираните кандидати за участие във финалния кръг на шестата поредна апликация за инвестиционна селекция, която LAUNCHub стартира през Май 2014.

launchub

След представяне на специално организирано събитите за селекция, най-високо оценените кандидати могат да получат инвестиция в размер до 200 000 евро срещу дялово участие, както и възможността да се включат в специалната менторска и обучителна програма с гост-лектори, изтъкнати представители на българския и международния бизнес.

Екипът на LAUNCHub с помощта на водещи експерти в областта на дигиталните технологии разгледа повече от 200 кандидатури, от които за финалната фаза бяха класирани общо 14 стартъп компании с продукти и решения близки до прототип, сред които са и проектите Adloop, Flyver, GlassMouse, Playmore, Tekrar Solutions, Tool.Domains и други. Пълният списък е публикуван на сайта на LAUNCHub.

Класираните кандидати разработват решения и продукти в дигиталната област за Google Glass, телеком услуги, дронове, мобилни приложения, тулове за разработчици, интернет и други.

LAUNCHub управлява 9 милиона Евро по инструмента “Entrepreneurship Acceleration and Seed Financing” от съвместната инициатива JEREMIE на ЕИФ и ЕК. Към Юни 2014, LAUNCHub е инвестирал над 3 милиона Евро в 41 компании.

The following two tabs change content below.
LAUNCHub е сийд фонд, който инвестира в стартъп компании в дигиталната сфера. Инвестициите предлагани от LAUNCHub варират до 200 000 Евро като инвестиционният фокус пада върху компании, които вече са развили своята концепция, имат изграден екип и са близо до прототип. LAUNCHub управлява 9 милиона Евро от LAUNCHub по инструмента “Entrepreneurship Acceleration and Seed Financing” от съвместната иницатива JEREMIE на ЕИФ и ЕК.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php