Откриха Библиотека на предприемача в betahaus

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
slack
Ново финансиране на Slack – последният старт-ъп на съоснователят на Flickr
27.04.2014
flipps-300x250
#BGStartupToFollow: Българското приложение Flipps привлече инвестиция от 2,5 млн. долара
07.05.2014

Откриха Библиотека на предприемача в betahaus

entrepreneur-library_books3

Betahaus, отвори библиотека за всички, които ползват споделеното пространство за развиване на бизнес, съобщава специализираният сайт „Аз чета„.

betahouse_sofia

“Библиотеката на предприемача” разполага с над 75 заглавия, но създателите й очакват разрастването й в най-близки срокове. Книгите, които ще бъдат приемани като дарение, могат да бъдат на английски или на български език.

„Голяма част от изданията в нашата библиотека са на английски език, защото предприемачеството е глобално ориентирано. От друга страна, в България има и много чужденци, които стартират бизнеси. Имаме желание книгите да бъдат достъпни за всички“, обяснява пред „Аз чета“ Никола Янев, създател на портала Entrepreneur.bg и част от екипа на Библиотека на предприемача.

В екипа, създал предприемаческата библиотека, са още Демир Тончев, Явор Стойчев и Радослав Георгиев, Асоциацията на бъларските лидери и предприемачи ABLE, както и Superhosting.bg, които осигуряват безплатен хостинг за дигиталния каталог на библиотеката.

Пълния онлайн каталог с налични книги в “Библиотеката на предприемача” можете да видите тук.

The following two tabs change content below.
Александър Кръстев е PR консултант в PRoPR Агенция и създател на сайта за книги Аз чета. Автор на е-книгата "LinkedIn - социалните мрежи в полза на бизнеса", която можете да прочетете на linkedin.azcheta.com. LinkedIn профил на Александър

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php