StartUP Conference NEXT 2014 ще бъде през октомври

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Flipps&Rhapsody_ScreenShot
Flipps и Rapsody International оживяват домашния телевизор
30.07.2014
DoTheRightMix
Do the right mix – пътувай разумно, организирай се през телефона
07.10.2014

StartUP Conference NEXT 2014 ще бъде през октомври

StartUP_Conf_14_NEXT_Poster

Вече са в продажба билетите за StartUP Conference NEXT 2014.

StartUP_Conf_14_NEXT_Poster

На 10 и 11 октомври 2014 г. в Sofia Event Center ще се проведе осмото издание на най-големия форум за предприемачество в България – StartUP Conference NEXT. За осма поредна година събитието събира цялата предприемаческата общност в областта на технологиите у нас с успешни предприемачи, лектори и инвеститори от цял свят. Тази година основни акценти по време на конференцията ще са техники за маркетиране на стартъпи и продажби на световния пазар. Както винаги, специално внимание ще бъде отделено на развитието на стартъп екосистемата в страната и на Балканите. Успешни предприемачи от България и Източна Европа ще разкажат за предизвикателствата пред развитието на тeхните идеи и превръщането им в успешни бизнеси с международно признание.

Сред първите обявени лектори тази година са Роб Фитцпатрик от глобалната организация за насърчаване на предприемачеството Founder Centric, който е разработвал продукти за брандове като MTV и Sony и набира инвестиции за стартъп компании в САЩ и Великобритания. Друг лектор е Салим Вирани, който преподава в Оксфорд, има зад гърба си 5 стартъпа и основава платформата Leancamp за валидиране на хипотези в предприемаческия бизнес и Village Accelerator – програма, която инвестира в технологични бизнеси от развиващите се държави в света. Обявени участници в събитието са още Девин Хънт, също от Founder Centric, който е основател на две технологични компании и е работил за компании като Vice Magazine, Disney Imagineering и BERGа, и Тендай Вики – автор и стратегически консултант по иновациите с докторска степен по психология и MBA, и опит в прилагането на стартъп методологиите в големи технологични компании.

Още лектори ще бъдат обявявани на сайта на конференцията http://2014.startup.bg/, а от днес в продажба са ограничено количество билети на промоционална цена от 60 лв. за двата конферентни дни. След изчерпването им, желаещите да присъстват на конференцията ще могат да закупят стандартен билет за 90 лв. или VIP билет за 150 лв., който дава възможност за презентация на стартъп идея пред потенциални инвеститори и време с гост-лекторите.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php