Ясни са финалистите на How to Web Startup Spotlight

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
коучинг
Мениджърът като коуч: 10 стъпки как екипите ни да дават 100% от себе си
22.10.2015
3 (1)
Широколентовият достъп до интернет е бъдещето на дигитална Европа
06.11.2015

Ясни са финалистите на How to Web Startup Spotlight

HTW-logo

За четвърти пореден път, How To Web организира своя Startup Spotlight – съзтезание, в което екипи от централна и източна Европа се борят със своите прототипи за награди вариращи от парични суми до сделки и партньорства. Тази финалът на изданието ще съвпадне и с How To Web конференцията, която ще се проведе през ноември.

stspot

Отборите финалисти, общо 32 на брой идват от различни страни, като този път на едно място ще се съберат представители на България, Хърватска, Гърция, Латвия, Молдова, Полша, Румъния, Словакия и Унгария. Те работят върху проекти с голям потенциал, в сферата на софтуера, хардуера, както и Internet of Things.

Събитието ще започне на 25ти ноември, като 8 от финалистите ще получат шанса да представят своя продукт на голямата сцена на How To Web. Останалите екипи също ще получат възможността да изнесат презентация на стартъп сцената. Повече информация, както и пълният списък с финалисти можете да видите тук.

The following two tabs change content below.
Валентин е човек с повече интереси отколкото свободно време, винаги търсещ следващата голяма новина в света на технологиите

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php