6 дни до края на срока за кандидатстване на Шестите Български награди за уеб

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Webit_CEE
Как се прави ефективна реклама в интернет?
31.03.2014
BAAwards_2014
Връчиха първите награди за постижения в маркетинговите комуникации
06.06.2014

6 дни до края на срока за кандидатстване на Шестите Български награди за уеб

webawards_logo

Фокусът на тазгодишното издание на “Български награди за уеб” ще е  върху новите тенденции в уеб дизайна, уеб маркетинга и интернет бизнеса.

Български награди за уеб

Шест дена остават до крайния срок за регистрация в тазгодишното, шесто издание на конкурса “Български награди за уеб”. Надпреварата, която се организира от Българската уеб асоциация, ще набира участници до 24:00 ч. на 2 юни и е отворена за всички уеб и дигитални агенции, разработчици на уеб приложения, рекламни агенции и други фирми от бранша. За разлика от предишни издания, през тази година няма да има удължаване на срока за кандидатстване.

„През последните години българският уеб бранш израстна много по отношение на качеството на проектите в него и конкурсът Български награди за уеб се наложи като основен маркер за тази позитивна тенденция. Развитието на сектора ни радва, но и ни задължава да повишаваме непрекъснато нивото на самия конкурс. Затова през тази година уеб общността ще види един изцяло нов формат на наградите, който отразява по-добре новите тенденции в сектора, както от технологично, така и от бизнес естество“ – заяви Борислава Христова, председател на Управителния съвет на Българска Уеб Асоциация.

Сред новостите на тазгодишното издание ще бъде и журито на конкурса, което ще включва някои от най-популярните и най-висококвалифицирани специалисти от сегментите уеб дизайн, програмиране, уеб маркетинг, бизнес развитие, ползваемост, разработката на уеб приложения, оптимизация за търсачки (SEO) и съдържание. Журито ще е в намален състав, но затова пък ще включва истински „звезди“ от интернет сектора в България. Регламентът и методите за оценяване на проектите също са променени.

Финалистите в различните категории на конкурса ще бъдат обявени на 6 юни, а защитата на техните проекти пред членовете на журито ще се проведе на 9 и 10 юни, когато ще бъдат излъчени и победителите в тазгодишното издание на “Български награди за уеб”. Официалната церемония по награждаването ще се проведе на 12 юни.

Всички желаещи могат да регистрират своите уеб проекти за участие на адрес www.webawards.bg.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php