Български награди за уеб: Нещата работят най-добре, когато сме свързани

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
selfie
На фокус: селфи
26.03.2015
Plamen Russev CEEDS by Webit
Как ще изглежда бизнеса Ви след 5 години?
31.03.2015

Български награди за уеб: Нещата работят най-добре, когато сме свързани

difjdijf

Българската уеб асоциация стартира седмото издание на конкурса “Български награди за уеб”. Уеб конкурсът на годината, ще оценява за седми пореден път, най-добрите уеб проекти и дигитални агенции. Изданието на конкурса се провежда под мотото: Things work best when connected/Нещата работят най-добре, когато сме свързани.

difjdijf

Магическата сила на седмицата, установява желанието на организаторите, да докажат, че колаборацията, единството и комуникацията сътворяват добрите неща.

Категориите са разпределени в три панела, а гласуването на публиката е интересен поглед за публичната оценка на уеб проектите в България. Конкурсът се фокусира върху новите тенденции за уеб дизайн, уеб маркетинг и уеб бизнес. Специално внимание е отделено на новаторите и нови участници в конкурса. Компактна група от високо-квалифицирани специалисти от уеб агенции, медии, рекламни агенции, дизайнери и предприемачи ще оценяват кандидатите при дефинирани критерии. А тази година Българската уеб асоциация включва и чуждестранен партньор, който ще вземе участие в оценяването на проектите.

Номинираните проекти се представят на живо пред жури и публика. Споделянето на историята по създаването на конкретния проект е сочено за най-интересната част от конкурса. Започнаха ранните регистрации.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php