Български награди за уеб: Нещата работят най-добре, когато сме свързани

Българската уеб асоциация стартира седмото издание на конкурса “Български награди за уеб”. Уеб конкурсът на годината, ще оценява за седми пореден път, най-добрите уеб проекти и дигитални агенции. Изданието на конкурса се провежда под мотото: Things work best when connected/Нещата работят най-добре, когато сме свързани.

difjdijf

Магическата сила на седмицата, установява желанието на организаторите, да докажат, че колаборацията, единството и комуникацията сътворяват добрите неща.

Категориите са разпределени в три панела, а гласуването на публиката е интересен поглед за публичната оценка на уеб проектите в България. Конкурсът се фокусира върху новите тенденции за уеб дизайн, уеб маркетинг и уеб бизнес. Специално внимание е отделено на новаторите и нови участници в конкурса. Компактна група от високо-квалифицирани специалисти от уеб агенции, медии, рекламни агенции, дизайнери и предприемачи ще оценяват кандидатите при дефинирани критерии. А тази година Българската уеб асоциация включва и чуждестранен партньор, който ще вземе участие в оценяването на проектите.

Номинираните проекти се представят на живо пред жури и публика. Споделянето на историята по създаването на конкретния проект е сочено за най-интересната част от конкурса. Започнаха ранните регистрации.

Реклама

  • Промо код: NEWTREND - 10% отстъпка за всички услуги на SuperHosting.BG - хостинг планове и домейни, нови услуги.

Фейсбуки:

Коментирай

© 2015 Newtrend Media Marketing Events Ltd. | Използването на съдържанието или част от съдържанието на NewTrend, на лого или символи, които се асоциират с марката, без изрично разрешение, подлежи на законови и финансови санкции. Всички права запазени.

css.php