eAcademy стартират Affiliate програма за обученията си

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
eric-schmidt
Ерик Шмит е медийна личност на годината
20.05.2011
Clio_awards_2011.2
Дигиталните награди на Clio Awards 2011
23.05.2011

eAcademy стартират Affiliate програма за обученията си

eAcademy-Affiliate-Program

NewTrend.bg, 20.05.2011г. – еАкадемия, организаторът на едно от най-големите събития за дигиталната индустрия – WebIT обяви днес, че стартира афилиейт програма за обученията си по е-маркетинг и продажби.

еАкадемия е първата образователна програма в България, която притежава държавен лиценз за център за професионално обучение и гарантира на успешно завършилите и покрили хорариума делегати, че получават държавно удостоверение (валидно в страните от ЕС) за завършено професионално обучение по дигитален маркетинг и продажби.

„Събитията в България станаха прекалено много и за всяко едни и същи хора отделят ресурс от време, за да го промотират,” коментира Пламен Русев, председател на борда на еАкадемия.

„Решихме, че след като хората информират аудиторията и правят реклама на събитията е редно да получават и приходи от влиянието си.”

Афилиейт програмата, която еАкадемия  предлага е напълно прозрачна и във всеки момент всеки партньор може да провериш дали и колко продажби има.

Към настоящия момент, еАкадемия  има около 40 обучения и събитията на „еАкадемия и Приятели“, както и Webit Congress, но системата е отворена и за външни събития и услуги.

Афилиейт системата на еАкадемия  дава възможности и за купони с отстъпки.

За допълнителна информация относно eAcademy Affiliate Program и регистрации, посетете: http://affiliate.e-acad.eu

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

3 Comments

  1. Иве благодаря, че ти и медиата се включихте в програмата и че подкрепяте усилията ни в посока създаване на образовани маркетинг и sales практици в интерент индустрията в България.

    Преподавателите на еАкадемия са доказани практици. Важно е хората да правят разлика между семинар – където лекторите отиват и за 40 минути разказват интересни неща и обучение. Обучението е съвсем друга форма. В рамките на един цял ден всеки преподавател предава над 10 годишен опит, инструменти и познания за успех в интернет.

    Още веднъж благодарности и специални поздрави! 🙂

  2. И ние благодарим за поканата!

  3. Petko Dimoff казва:

    Мисля да отида, пък и е евтино.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php