Inoreader, Мтел и Телерик са големите победители в конкурса „Български награди за уеб“

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
ecommerce
Български награди за уеб: Мобилният достъп и електронната търговия са тренд
08.06.2015
hackconf
HackConf 2015 през септември
02.07.2015

Inoreader, Мтел и Телерик са големите победители в конкурса „Български награди за уеб“

1525352_1765019280391349_4509406110230790953_n

Компаниите Inoreader, Мтел и Телерик са сред победителите в седмото издание на конкурса “Български награди за уеб”.  Церемонията по награждаването се проведе на 18 юни, в Sofia Live Club. В тазгодишното издание на конкурса, който се организира от Българската уеб асоциация, участваха общо 102 проекта на 45 фирми.

1525352_1765019280391349_4509406110230790953_n

 

Екипът на Мтел отнесе със себе си четири приза – в категориите „Услуги”, „Мултискрийн решение”, „Видео за уеб” и „Социално отговорен проект”.  Телерик победи в категориите „UX и ползваемост” и „Уеб проект на годината”. Своеобразна приятна изненада на тазгодишното издание беше проектът за четец на съдържание Inoreader, който спечели три награди – за „Мобилен сайт или приложение”, „Сложен за реализация проект” и „Уеб сайт на една страница”. С шест награди си тръгна дигитална агенция eDesign – за Уеб агенция на годината, както и в категориите „Държавни институции и НПО”,  „Графика и дизайн”, „Електронна търговия”, „Мултискрийн решение” (където сподели първото място с Мтел) и за кампания в социалните мрежи. Наградата за Интернет маркетинг агенция на годината отиде при KNOWAY, а за Дигитален проект на публиката – при BG-GUIDE (Българският пътеводител) на The Mags.

Сред останалите победители са още: Софтуерен университет в категория „Култура, образование, изкуство“, Goodlife.bg в категориите „Медии“ и “Е-бизнес”,  както и Студио Х Креатив в категориите „Услуги“, „Продукти“ и „Мултискрийн решение“.  Всички участници могат да бъдат разгледани на адрес  www.webawards.bg.

„Радващо е, че по всеобщо мнение на журито, нивото на участниците през тази година е значително по-високо, в сравнение с предишни издания на „Българските награди за уеб“. Другата добра новина е наличието на много иновативни проекти, които показват, че българското онлайн пространство се развива в синхрон с най-новите световни тенденции в сектора и допринася с някои доста успешни и разпознаваеми в международен план проекти“ – посочва Борислава Христова, председател на Управителния съвет на Българската Уеб Асоциация.

[sws_yellow_box box_size=“620″] Newtrend Media е горд партньор на инициативата за седма поредна година.[/sws_yellow_box]

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php