StartUP Weekend за първи път в Благоевград

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
demo-day-2059
How to Web MVP Academy 6 месеца по-късно
29.01.2015
unnamed
LAUNCHub обяви 6-те избрани екипа за събитието Long Weekend 8
30.01.2015

StartUP Weekend за първи път в Благоевград

cats

54 часа обмяна на бизнес идеи като част от глобалната инициатива StartUP Weekend, ще съберат близо 80 предприемачи и ентусиасти от цялата страна в Американския университет в Благоевград на 6-8 февруари. Startup Weekend e инициатива от глобален мащаб, целта на която е да мотивира практическото развитие на бизнес идеи. До момента са се състояли 1068 такива събития, с над 100,000 участници в повече от 100 държави, като успешно са стартирали 8190 бизнес проекти.

cats

Отбори, съставени от бизнес експерти, предприемачи, дизайнери и студенти, ще присъстват на лекции и занимания, които преминават през всички стъпки за основаването на бизнес. Целта е участниците да развият максимално добре своите идеи. Менторите, които ще помагат на участниците да развият своите бизнес идеи са: Венета Андонова, професор в АУБ, Петър Шварц, Melon, Рени Попчева, основател на embrioo.com, Теодор Панайотов, NASA Research Park, Петър Шарков, съосновател на Start It Smart, Павел Езекиев, NEVEQ, Стоян Ангелов, LaunchHub, ICN.bg и други.В края на програмата отборите ще представят своите бизнес планове пред предприемачи, инвеститори и гости.

Форматът Startup Weekend се провежда за първи път в Благоевград. Идеята за глобалната инициатива идва от Сиатъл, Вашингтон. Само за няколко години са осъществени повече от 8000 бизнес идеи, дадени по време на 1800 успешни събития в 120 страни от цял свят.

През март екипът на StartUP@Blagoevgrad ще проведе за трети пореден път и своята годишна конференция. Целта е стимулиране на предприемачески дух сред младите хора. Всяка година събитието събира повече от 200 предриемачи и ентусиасти от цялата страна. Повече информация можете да получите на официалния сайт на събитието.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php