За нещата в интернет или „Интернет на нещата“

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
jci-our-future-varna-2015-190415-8f2a
Младежи се борят срещу безработицата с проекта на JCI България „Нашето бъдеще“
05.05.2015
beIT
Новите тенденции в уеб?
14.05.2015

За нещата в интернет или „Интернет на нещата“

Be IT Facebook post image

Ако понятието Internet of Things или, преведено на роден език, „Интернет на нещата“ не ти говори нищо, то вероятно не си от хората, които държат винаги да са в крак с най-новите тенденции в развитието на уеб технологиите. Време е това да се промени!

Be IT Facebook post image

Internet of Things е концепция за боравене с глобалната мрежа, при която реални и виртуални устройства биват свързани помежду си по начин, позволяващ непрекъснатото им контролиране от разстояние. Представете си автомобили, домашни електроуреди, машини и цели сгради, които комуникират помежду си по начин, по който параметрите на тяхната работа могат да бъдат настройвани посредством интернет. Според прогнозите на различни световни издания, именно Internet of Things е една от посоките, в които ще се развиват най-много информационните технологии в следващите години.

Именно поради тази причина, това ще бъде и една темите в тазгодишното издание на ИТ конференцията Be IT. Събитието ще се състои на 15 май в Suite Hotel Sofia, Студентски град, между 10:00 и 18:30 ч. и е насочено към младите ИТ специалисти, търсещи кариерно развитие у нас.

В рамките на един ден ще се проведат 15 уъркшопа, разпределени в трите най-горещи теми в информационните технологии към момента – Mobile, Database и Web. По време на тях ще се разискват реални казуси, с които са се сблъсквали лекторите, в процеса на работа и как са се справили с тях.

Освен да се докоснат до технологиите, използвани в едни от най-големите компании, работещи на българския ИТ пазар, посетителите ще могат да се запознаят лично с представители им в неформална обстановка. Всяка компания ще има свой кариерен кът, на който да представи в детайли дейността и свободните си позиции. По този начин, младите кадри ще получат реален шанс да стартират кариерата си.

Регистрацията за BE IT е напълно безплатна, но с предварителна регистрация.

Повече информация може да получите на официалния сайт на събитието http://beit.today/, както и на Facebook страницата – https://www.facebook.com/BeITConference

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php