Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
3Dexpirience
Реалността е 3D
април 20, 2016
770x436_eng_stat
Blockchain Technology в Европа: Теория и практика
април 22, 2016

Tesla слага край на трафика

elon-musk

В типичен свой стил, Илон Мъск ни разкри поредната си иновативна идея, която този път включва решение на проблема със задръстванията.

elon-musk

В четвъртък на транспортна конференция в Норвегия създателят на Tesla се изказа лаконично относно бъдещите планове на компанията: „Имаме идея за превозно средство, което не е точно автобус, но би могло да разреши проблема с плътността на вътрешните градски линии.“. Последвалият коментар по темата също не се различаваше по значение от предшественика си: „Автономните превозни средства са решението… Не искам да говоря твърде много за това. Трябва да бъда внимателен с това, което казвам.“

В допълнение към думите си той си позволи да доразкаже идеята, споделяйки, че „Бъдещото превозно средство ще закарва пътниците си до крайната им дестинация, а няма просто да ги оставя на най-близката автобусна спирка.“.

За съжаление всичката тази информация ни дава единствено поводи за спекулации дали това превозно средство ще е под формата на автобус, микробус или кола, а единственият човек, който знае какво ще се случи е Мъск. Може би трябва да започнем да го „атакуваме“ с безкрайни въпроси, за да ни даде още късче информация, която да задоволи любопитвстото ни? Разбира се, на всички ни е ясно, че то така или иначе никога няма да бъде задоволено до край.

The following two tabs change content below.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php