Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
KidsAppLogo
Подобренията в приложението Youtube Kids премахват нежеланите реклами
август 4, 2016
unnamed
Google Cast обвързва компютърния свят с всички устройства около вас.
август 30, 2016

Google представи последния конкурент на FaceTime

duo-side-by-side

В началото на седмицата от Google „атакуваха“ Apple с най-новата си услуга „Google Duo“.

duo-side-by-side

Приложението Duo работи на принципа на FaceTime – позволява ви да проведете видео разговори през телефонния си номер. Google конкурентът работи с оперативната система на Android устройствата и ви позволява да правите всичко това, което FaceTime ограничаваше до момента.

Google се фокусира върху три неща с Duo. Първото е услугата да бъде изключително семпла и лесна за употреба. Второто е скоростта на приложението да е достатъчно бърза, а връзката надеждна. И третото, може би най-важно качество на новата функция, е човешкият елемент – потребителят от другия край на линията наистина да е доволен от преживяването.

Duo със сигурност успява в това. За да използвате услугата, не е необходимо да имате Google акаунт, а просто да насочите камерата си към вас. В долната част на приложението е даден списък на последните повиквания и най-често набирани контакти, както и раздел, който съдържа пълен списък на контактите, които или имат или нямат Duo. Когато започнете разговор, камерата ви се разширява на цял екран, а ако не успеете да вдигнете на някой, ще получите известие, което да ви напомни да върнете обаждането.

Приложението предлага и иновативна функция, която нарича Knock-Knock и позволява на получателя на повикването да прецени да приеме или да откаже обаждането преди да включи собствената си камера.

Разбира се, услугата има и своите минуси, като например, не можете да провеждате групови обаждания, да добавите видео ефекти или текстови съобщения. Ако искате да проведете видео разговор с някой, който не е свалил услугата, ще трябва да го поканите през SMS с линк за изтегляне на приложението.

Мненията дали услугата ще пожъне голям успех и ще се превърне в достоен конкурент на FaceTime са противоречиви. Едно е сигурно, по-голяма част от почитателите на Android са изключително доволни от възможността.

The following two tabs change content below.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php