Amazon Appstore отваря врати за уеб приложения

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
appstore
Битката за „Аpp store“ между Amazon и Apple приключи
14.07.2013
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Amazon ще си партнира с HTC в производството на смартфон
18.10.2013

Amazon Appstore отваря врати за уеб приложения

amazon otvarq vrati za web prilojeniq

Amazon Appstore вече не е място само за Android приложения. Amazon прави значимо разширяване на собствения магазин.

amazon otvarq vrati za web prilojeniq

Amazon Appstore отваря врати за уеб приложения и мобилни уеб сайтове с HTML5. Уеб приложенията ще бъдат откриваеми и продавани наред с останалите Android приложения. Изискването е устройството ви да поддържа Amazon Appstore.

„След това нововъведение можем просто да дадем URL на играта ни и Amazon ще се погрижи за останалото, за нас тази промяна повишава ефективността„, коментира Ерик Гуусънс, CEO в Spil Games, чиято Dream Pet Link е една от първите игри, възползвала се от новата опция.

Разработчикът създава съдържание, след което Amazon го „опакова“ и форматира, така че да е подходящо за потребителите на Android и Kindle Fire – толкова е просто.

„Чувахме от самите разработчици, че е трудно от уеб приложение да направят мобилно, защото в повечето случаи това означава да пренапишат цялото приложение, което от своя страна изисква време и най-различни инструменти“, казва Майк Джордж, вицепрезидент на Amazon Appstore .

Преимуществата за разработчиците са много – продуктът става достъпен за милиони активни Amazon и Kindle Fire потребители в над 200 страни, приложението функционира безпроблемно на всякакви устройства и разбира се, всичко това е нов източник на приходи.

Appstore започна да приема уеб приложения в сряда. Ако сте решили да продавате приложението си, подробна информация за изискванията ще намерите ТУК.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php