Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook-buy-button
Facebook ще конкурира Amazon – тества нов бутон за покупки
18.07.2014
amazon-germany
Служителите на Amazon в Германия стачкуват
27.10.2014

Amazon „отваря“ онлайн библиотека

amazon-kindle-unlimited

Само няколко дни преди Панаира на книгата във Франкфурт, Amazon обявиха, че собствениците на Kindle ще имат възможността да се възползват от предложението „Kindle Unlimited“, което има дава достъп до над 720 000 заглавия срещу месечна такса от 9,90 евро. Предложението е валидно за потребителите в Германия.

amazon-kindle-unlimited

Всички желаещи могат да тестват услугата безплатно 30 дни. В рамките на предложението, потребителите на Kindle ще имат достъп до 10 заглавия/ месечно и макар офертата да изглежда повече от примамлива, коментарите и забележките не закъсняха. Най-често срещаните обвиненения са, че немскоезичните заглавия са едва 50 000 и са нишови заглавия или от неизвестни автори.

Вярваме, че е въпрос на време „онлайн библиотеките“ да се превърнат в практика и част от ежедневието ни, а достъпните цени да рефлектират върху повишения интерес и повече четящи хора.

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php