Служителите на Amazon в Германия стачкуват

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
amazon-kindle-unlimited
Amazon „отваря“ онлайн библиотека
07.10.2014
amazon-robotics
Роботи ще помагат на Amazon при коледните доставки
01.12.2014

Служителите на Amazon в Германия стачкуват

amazon-germany

Служителите на Amazon в Германия излизат на стачка заради спор относно заплащането и условията на работа.

amazon-germany

Немският синдикат Verdi организира стачка на работниците на Amazon в пет града в Германия. Стачки ще има в складовете за доставки в Бад Херсфелд, Лайпциг, Грабен, Верн и Рейнберг.

В Германия, Amazon има 9 склада за доставки, 5 от които ще се включат в стачката. В рамките на цялата държава персоналът на Amazon е 9 000 души, плюс 14 000 служители със сезонна заетост. Германия е вторият най-голям пазар за Amazon, след САЩ.

Исканията на синдиката Verdi от Amazon са за увеличаване на заплатите на служителите и вече са били отхвърляни неведнъж с аргумента, че заплащането е адекватно и по-високо от средното за индустрията.

Стачките в Бад Херсфелд, Лайпциг и Грабен ще продължат от понеделник до сряда, а във Верн и Рейнберг ще бъдат в понеделник и вторник.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php