Apple ще представи стрийминг музикална услуга от днес

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Think_Different_5_by_rubasu_1920x1200
Apple работи по създаването на конкурент на Google Now
28.05.2015
taylor-swift-apple-music
Тейлър Суифт vs Apple
23.06.2015

Apple ще представи стрийминг музикална услуга от днес

applestreamingmusic

Тази неделя в разгара на интервюто на годишната конференция Midem в Кан изпълнителният директор на Sony –  Дъг Морис потвърди плановете на Apple да разкрие стрийминг музикална услуга следващата седмица.

applestreamingmusic

Повече подробности около пускането на новата услуга не бяха разкрити, но мнозина смятат, че Apple ще загърби изцяло легендарният iTunes и ще нарече новата, наподобяващата Spotify, платформа  Apple Music.

Не беше дадена и ясна информация какво ще бъде и ценообразуването на Apple, но той подчерта на няколко пъти, че предпочита и толерира чисто от финансова гледна точка платените стрийминг услуги пред тези, които са безплатни, но пък поддържат реклами. От своя страна Морис смята, че новото попълнение на ще даде летящ старт на стрийминг бизнеса такъв , какъвто досега не е бил познат на никого.

Освен това изпълнителният директор на Sony приветства хода  Apple да използва и съоснователят на Beats Джими Йовайн, за който сериозно се смята, че ще оглави проекта.

Задаващата се вълна ще повдигне всички лодки, добави Морис.  Това е началото на един невероятен момент в нашата индустрия. 

 

Apple придобиха Beats Electonics преди малко повече от година за 3 милиарда долара, с което компанията стана горд собственик не само на най-популярните аудио аксесоари (сред тинейджърите), но и на услугата, конкурираща Spotify – Beats Music. Явно е настъпил моментът Beats Music да надгради портфолиото на IT гиганта.

The following two tabs change content below.
Роси харесва новите социални мрежи и старите приятелства. Иновативните стратегии за маркетинг и отлежалите във времето методи на комуникация. Медиите са не само работа, но и начин на живот за нея – като писането. Опитът в различни области - тв- и видео продукции, реклама и лайфстайл журналистика, й дава широкия диапазон от умения, нужен за продуктивна екипна работа, наситена с динамика и вкус към поднасяне на новините, които ни заобикалят и интересуват.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php