Apple работи по създаването на конкурент на Google Now

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
APPLE1(1)
Кой е правилният Apple Watch за теб?
13.03.2015
applestreamingmusic
Apple ще представи стрийминг музикална услуга от днес
08.06.2015

Apple работи по създаването на конкурент на Google Now

Think_Different_5_by_rubasu_1920x1200

Apple разработва ново приложение, което ще се превърне в сериозен конкурент на гласовия асистент Google Now. Проектът се подготвя от няколко години и носи кодовото име Proactive, съобщава онлайн изданието 9to5mac.

Proactive комбинира няколко приложения на iOS като Siri, Passbook, Contacts, Calendar и приложения от външни програмисти. Proactive ще се съобрази с настройките за поверителност, които потребителят е задал, като няма да използва информация, ако няма разрешен достъп до нея. Приложението ще замени Spotlight, падащото меню, което в момента се намира в началния екран на iOS. Proactive ще предложи лента горната си част за търсене на контакти, приложения и песни, за което Spotlight служи в момента.

Ако например се обаждате на някого в определено време през седмицата или проверявате Facebook и Twitter всяка сутрин, на екрана автоматично ще се появи пряк път до тези приложения в подходящото време. Proactive ще ви покаже и близките ресторанти (заедно с рейтинг), когато настъпи обичайното време за хранене.

Не е ясно дали Proactive ще бъде представен на предстоящата WWDC 2015 – Световна конференция на разработчиците на Apple , която ще се състои на 8 юни в Сан Франциско.

The following two tabs change content below.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php