Golden Pages ще предоставя на Google данни за фирмите в България

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
pristiga-google-drive-62116
Google Drive е вече тук?
17.04.2012
Източник на снимката: AFP PHOTO / DAMIEN MEYER
Apple и Samsung на път да постигнат съдебно споразумение
18.04.2012

Golden Pages ще предоставя на Google данни за фирмите в България

collaboration_ars

Двегодишното партньорство между компаниите Google и Golden Pages доведе до подписването на дългосрочен договор, според който Google става клиент на Golden Pages. По този начин фирменият онлайн справочник става единственият официален и публично известен доставчик на световната търсачка за България.

От Google разчитат на търговския екип и базата данни на Golden Pages за повишаване качеството на резултатите, които търсачката предоставя за България. В този смисъл сега е особено важно фирмите да имат подробно описание на дейността си в онлайн справочника Golden Pages, като се има предвид нарастващото разнообразие на източници на информация.

Разбира се, американската компания Google ще продължава да предоставя връзки и към други доставчици на данни за България, но като официална информация ще се счита тази на Golden Pages.

„Вече повече от две години успешно си партнираме с Golden Pages. Те са водещият доставчик на данни за фирми в България. С нетърпение очаквахме продължаването на договорните ни отношения, за да можем да подобрим качеството на резултатите ни за страната.”, коментира представител на Google.

А ето какво сподели генералният мениджър на Golden Pages Ник Саундерс: „Google са търсачка номер едно в света и за нас е чест да сме единственият й доставчик на данни за България. Това наистина отразява качеството на услугата, която предоставяме на бизнеса. Все по-трудно става за малките фирми да се откроят от конкурентите си, но ако имат представяне в Golden Pages, с много и подробна информация, шансовете им да бъдат открити от потребителите нарастват значително.

Golden Pages е водещ бизнес справочник, включващ над 100 000 контакти на фирми в България.

The following two tabs change content below.

Мирена Димчева

Мирена Димчева е дипломиран бакалавър по Международни икономически отношения. Интересува се живо от дигитален маркетинг и IT, онлайн комуникации и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php