Google AdWords Express вече с приложение за Android и iOS

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
google-maps-logo
Новият ъпдейт в Google Maps позволява измерване на разстоянието между два обекта
09.07.2014
1. Bill Gates, $US40 billion ($A61.5 billion). Microsoft, US.
21 цитата за бизнеса, успеха и лидерството от човека, който притежава и трите– Бил Гейтс
22.07.2014

Google AdWords Express вече с приложение за Android и iOS

google

Google съобщиха, че рекламната им услуга AdWords Express, вече е достъпна за потребителите и през мобилните устройства с Android и iOS операционни системи. Приложението излиза с обновление, което позволява на потребителите по – лесното териториално таргетиране и избор къде да се показва самата реклама.

google

AdWords Express е част от рекламните услуги, които Google предлага. Приложението и десктоп версията са създадени най – вече в полза на малкия бизнес, които не разполагат с големи бюджети за организиране, следене и изпълнение на рекламни кампании в Google.

Мобилното приложение включва всички опции, които и десктоп версията на AdWords Express притежава.

AdWords Express е функционира от 2011г и е моделиран така, че да направи рекламата на всеки бизнес достъпен и лесен, само с няколко кликвания.

Условията, които се изискват за създаване на реклама само за броени минути са няколко:

  • Напишете рекламно послание
  • Определете бюджет
  • Изберете продукта или услугата, които бизнеса предлага
  • Избиране на ключови думи при търсене

А след тези настройки, Google AdWords Express управлява автоматично рекламата.

Сега вече тази услуга е достъпна и напълно безплатно за мобилни устройства с операционните системи Android и iOS. Освен това, обновлението, което Google обявиха за териториално таргетиране дава още по – добри шансове за достигане до целевата аудитория при по – малки разходи.

Единственият недостатък, валиден за по – голямата част от нас е, че мобилното приложение Google AdWords Express ще бъде пуснато първоначално само в Щатите.

Google AdWords Express за Android.

Google AdWords Express за iOS.

The following two tabs change content below.

Кристина Томова

Автор at NewTrend.BG
Студентка в Икономически Университет, специалност Финанси. Опит в сферата на услугите и продажбите. Член на студентската организация AIESEC, екип „Външни връзки”.Интереси в областта на Маркетинг и Реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php