Google Calendar за Android с нов дизайн и функции

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
chrome-stars
Запознайте се с Chrome Bookmark Manager
03.11.2014
android_lollipop_generic
Android 5.0 Lollipop е тук
05.11.2014

Google Calendar за Android с нов дизайн и функции

04_tablet-1-798x310

Вчера, с блог пост, Google представи новата версия на приложението Calendar за Android. Приложението е с нов дизайн и има за цел да бъде вашия полезен асистент, за да сведете до минимум времето, прекарано в организация на деня и времето си.

04_tablet-1-798x310

При старата версия на приложението Google Calendar, въвеждането става ръчно, придружено от много scroll-ване и търсене на дати. След това, за да добавите място и телефонни номера, търсенето продължава и понякога целият процес завършва с отказ от работа с Google Calendar.

Новата версия включва три основни ъпдейта, които ще ви накарат да се влюбите в Google Calendar:

  • Schedule View позволява да видите карта на локациите на събитията, които сте планирали. Картата ще е придружена от снимки на местата и околностите, които „да внесат малко екстра красота в деня ви“, според Google.
  • Нова интуитивна функция ще „предполага“ какво и къде планирате да се случи, в зависимост от предишни разговори, email-и и др. Тоест, ако всяка седмица се срещате с братовчедка си, новият Google Calendar ще започне да предлага час и място, в момента, в който напишете „среща с б-р-а-т-о-в-ч-е-д-к-а“.
  • Calendar ще събира информация от email-ите ви и ще добавя автоматично всяко събитие. Например, купувате си самолетен билет до Лондон за Коледа. Приложението взима данните за дата, час на излитане и час на пристигане и ги добавя в календара ви. Дори, ако има промени Calendar автоматично ще ги отрази.

Новата версия на Google Calendar ще работи на операционни системи Lollipop 5.0 и Android 4.1 и нагоре, а потребителите на iOS ще изчакат, тъй като Google „работи по това“.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php