Google Cast обвързва компютърния свят с всички устройства около вас.

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
duo-side-by-side
Google представи последния конкурент на FaceTime
17.08.2016
google-in-app-search
С услугата на Google „In Apps“ търсенето в приложения е вече възможно
31.08.2016

Google Cast обвързва компютърния свят с всички устройства около вас.

unnamed

Последната иновация в интернет браузъра на Google Chrome – Google Cast, обвързва компютърния свят с всички устройства около вас.

unnamed

Услугата, която беше пусната в тестов период още преди две години, ви позволява да показвате съдържанието на любимите си сайтове, програми и други онлайн платформи, през най-добрия екран в дома ви, дори и офлайн. Независимо дали гледате любимото си шоу на Netflix, или споделяте снимки слайдшоу, Google Cast прави всичко това по-лесно и разширява съдържанието до висококачествен детайл на вашето устройство.

Бета версията на Cast стана толкова популярна, че само през последния потребители от цял свят са я използвали повече от 38 милиона пъти и са прекарали в гледане и слушане на съдържание повече от 50 милиона часа. Благодарение на тази популярност, от Google вече работят усилено за подобряване на услугата и пускането на  оригинални Cast устройства на пазара – телевизори, високоговорители, слушалки и др. Все по-голяма част от съдържанието, пък се излъчва в HD резолюция.

Директната интеграция на  Chrome при използването на услугата Cast определено разширява възможността, търсачката да се превърне в единствения необходим транзитен канал за дигитализиране на ежедневието ни. Като се има предвид нуждата от достатъчно време и подобряване на местната честотна лента и надеждността на мрежата, Cast може да стане опора за цялата компютърна база на потребителя, където телевизори и интелигентни устройства биват контролирани от едно място като смартфона в джоба ви, например.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php