Google ни пренася в незабравима обиколка на изкуството

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
android_nougat_logo-930x488
Google позволи на света да надникне в последния работен вариант на Android 7.0
20.07.2016
nexus2cee_template_v2_thumb-2
Bubble Zoom решава проблемите на дигиталните комикси
22.07.2016

Google ни пренася в незабравима обиколка на изкуството

maxresdefault

Ако сте любител на изкуството не е нужно да пропътувате километри, за да се насладите на красотата на любимите ви шедьоври. Всичко, което трябва да направите, е да посетите интернет страницата на Google „Arts & Culture“. Сайтът е виртуалният дом на всички културни съкровища в света, мобилната му версия се радва на чисто нов дизайн.

maxresdefault

С помощта на приложението, можете да проверите всички видове експонати, вариращи от модерно изкуство на абстрактния черен експресионизъм до творби от 200-та година пр.н.е. Инструментите в него ви позволяват да откриете различни произведения на изкуството и артефакти, които сте искали да се провери. Платформата съдържа експонати от над хиляда музея от 70 страни.

Потребителите могат да избират между категории, включващи от обувки, истински модни шедьоври, до изключителни рядка златни произведения. Можете също така да се проследи изкуството на един художник през времевите периоди и да се сравнят различните стилове в творчеството му. Така, например, може да видите как Ван Гог влиза в характерния си мрачен стил и излиза в най-ярките цветове на познатото ни изкуство.

През приложението феновете на изкуството могат да четат нови истории всекидневно, разказващи живота на твореца или подчертаващи работата му. Ако притежавате устройство за виртуална реалност, ще можете да се разходите из сцената на уличното изкуство на Рим или античният храм на Зевс в Гърция, както и да обиколите още много световни паметници на културата. Можете също така да използвате приложението заедно с камерата на вашия смартфон, за да получите повече информация за дадено произведение на изкуството, което разглеждате в момента в музей или на изложба. Просто насочете камерата към творбата и подробностите ще ви бъдат предоставени.

Платформата е изключително приятна и „предлага“ безплатни интензивни курсове по изкуството, които могат да запалят и най-лишените от креативност потребители.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php