Google позволи на света да надникне в последния работен вариант на Android 7.0

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Google придобива стартъп, който помага на мобилните устройства да идентифицират обекти
06.07.2016
maxresdefault
Google ни пренася в незабравима обиколка на изкуството
20.07.2016

Google позволи на света да надникне в последния работен вариант на Android 7.0

android_nougat_logo-930x488

Седмицата стартира с възможност за достъп до последния продукт на Google „Android Nougat”.

android_nougat_logo-930x488

Версията на операционната система е планирана да излезе на пазара в края на лятото, но в понеделник от компанията позволиха на света да надникне в последния ѝ пети работен вариант.

В продължение на няколко месеца от технологичния гигант даваха възможност на потребителите да се докоснат до продукта, тествайки оперативната система. Първият предварителен преглед беше през март, вторият през април, третият  през май, и визуализацията на четвъртият през юни. Точно като по часовник петият не направи разлика с предшествениците и се появи след месец.

За да тествате предварителната версия, не е необходимо по-специфично действие от това да сте се записали вече в програмата Android Beta: От там вашите устройства ще получат актуализацията Developer Preview 5 автоматично. Ако все още не сте се записали в програмата, все още можете да посетите сайта и да го направите или просто да си изтеглите актуализацията ръчно.

Името на новия Android 7.0 „Android Nougat“  е избрано от фенове след направено онлайн проучване. След като от компанията кръстиха предишна версия на Android “Android Cupcake” (кексче), от там насетне всяка версия на мобилната операционна система бива кръстена на нещо сладко, а в последния случай на сладкото изкушение нуга.

Ако намерите нови бъгове в системата след изтестването ѝ, Google моли да ги докладвате на N Developer Preview – тракерът за проблеми или да ги обсъдите с N Preview общността.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php