Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
google
Google AdWords Express вече с приложение за Android и iOS
17.07.2014
google-voice-2
Гласови MMS-и от Google
08.10.2014

Google представи Google News Publisher Center

google-g-logo2-fade-1920-600x337

Вчера от Google представиха новия портал Google News Publisher Center. С него авторите в новинарски сайтове ще имат възможност за управлението им в рамките на Google News. Нека разгледаме по-подробно за какво иде реч.

google-g-logo2-fade-1920-600x337

Досега не винаги Google засичаше промените/ъпдейти по различни новинарски сайтове. По простата причина, че беше необходимо авторите персонално да уведомят гиганта. Ако това не се случеше, автоматично съдържанието ви просто не стигаше до читателите. Сега с Google News Publisher Center ще можете да се възползвате от по-добро разпознаване и класификация на съдържанието ви. Имате възможността и директно да направите следните промени:

  • Ъпдейти относно детайли по вашия уеб сайт – промяна на името на сайта и/или секциите в него и др.
  • Ъпдейти по URL адресите на секциите в сайта, при промяна структурата на сайта.
  • Промяна в имената на секциите по теми.

Услугата може да се изпробва тук, а повече информация ще намерите тук. За момента Google News Publisher Center е достъпен само за САЩ, като в най-скоро време ще бъде пуснат и други държави.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php