Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
childrenNav
Внимание, деца!
17.08.2015
unnamed-11
Owlet- смарт чорапче за бебета, което следи пулс и дишане
20.08.2015

Google създаде собствен рутер

OnHub on counter-970-80

Google пуска на пазара свой собствен рутер- OnHub, с ясната идея да опрости начина, по който се свързвате с интернет вкъщи.

OnHub on counter-970-80

OnHub е рутер, който може да се настрой изключително лесно, да се управлява и има собствено приложение за iOS и Android, което предлага поддръжка и известия, ако нещо с връзката не е наред. През приложението можете да управлявате свързаните към рутера устройства, да тествате скоростта на връзката, както и да приоритизирате свързаните устройства.

Според Google, цилиндричният дизайн на OnHub позволява по- добър Wi-FI сигнал. Рутерът е произведен в партньорство с TP-Link, водеща компания в производството на рутери, и притежава 13 вътрешни антени, поддържа 802.11ac и има 5GHz Wi-Fi плюс автоматично избиране на най- добрия канал за броудкаст. В допълнение OnHub поддържа Bluetooth, както и Weave– собственият смарт език на Google и се очаква скоро да може да се свързва с всички смарт устройства вкъщи. Външният вид на OnHub също не е за подценяване- при него липсват всички кабели, антени и светкащи лампички, което означава, че вече няма да се чудите къде да скриете грозния рутер.

OnHub вече се продава в САЩ на цени от $199.99. Все още не се знае кога и дали ще бъде достъпен на международния пазар.

 

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php