Подобренията в приложението Youtube Kids премахват нежеланите реклами

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
B1_white.open_persp3_youtube-630x526
Google може да се похвали с 97% криптиран трафик в Youtube
02.08.2016
duo-side-by-side
Google представи последния конкурент на FaceTime
17.08.2016

Подобренията в приложението Youtube Kids премахват нежеланите реклами

KidsAppLogo

Вече е напълно възможно детските видеоклипове да бъдат запазени за онези времена когато не разполагате с интернет връзка, песничките могат да бъдат изпяти докато детето ви използва други приложения, а платените реклами ще изчезнат.

KidsAppLogo

Услугата за деца на YouTube – YouTube Kids, която стартира миналата година и понесе много критики за начина, по който работи с реклами, от този месец предлага платена версия, която ще предлага преживяване без реклами. От сега нататък, YouTube Kids ще бъде групиран заедно с абонаментната програма YouTube Red, предлагаща разнообразие от услуги, включително офлайн видео, игри и никакви платени реклами.

Причината да се предложи услугата по този начин е родителите да са напълно наясно с контрола, с който разполагат, върху дигиталните преживявания на децата си. Все пак, от своето начало през февруари 2015-та до сега приложението за деца е изтеглено милиони пъти и е регистрирано над 10 милиарда гледания. Създателите на YouTube също споделиха, че плащанията през платформата RED съставляват около 4 до 5 на сто от доходите на компанията, което е още една добра причина да бъдат предприети такива действия. Сумата, която трябва родителите да платят е 10 долара на месец.

Друга хубава функция, която сливането на двете платформи предлага е фоновият режим. В комбинация с деца това означава, че докато играете на някаква игра в друго приложение, ще продължавате да чувате изпълнението на песен, която сте избрали, на заден фон. Разбира се, ако използвате само Red, можете да се възползвате от услугата докато карате или се разхождате на някъде.

Освен да се забавлявате в интернет пространството, с Youtube Kids можете и да ограничавате времето, което децата ви прекарват в приложението. Предварително можете да зададете определен срок, в който устройството да се изключи и финно да се измъкнете, прехвърляйки вината на машината.

От YouTube обещаха, че в следващите няколко месеца още промени ще бъдат направени в приложението, за да се даде на родителите по-голям избор да персонализират съдържанието, което се показва или не се показва по време на преживяването в детската платформа.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php