Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
BMW-Alphabet
Може ли BMW да застане на пътя на Alphabet?
12.08.2015
Screen Shot 2015-08-12 at 2.28.08 PM (1)
Alphabet „изстрелва“ Niantic Labs като самостоятелна компания
14.08.2015

Покажете какво можете в Android Experiments

screen-10.39.42[13.08.2015]

Броени след след новината, че Google влиза под шапката на Alphabet, екипът им обяви, че се фокусира върху истинските дейности на Google- Andorid, search и YouTube. Именно по тази причина вчера в официален блог пост бе обявен старта на сайта Andorid Experiments, където всеки може да покаже какво приложение за Android е създал.

screen-10.39.42[13.08.2015]

Сайтът е подобен на Chrome Experiments, но е достъпен за всички. Всеки може да качи свое демо на приложение за Andorid, стига да отговаря на изискванията- те трябва да са open source, да работят на Android 4.4 или по- висока версия и да имат интересно приложение в реалния живот. Всяко предложение ще бъде преглеждано и оценявано от специално създаден екип, като не всички предложения ще бъдат одобрявани. Най- добрите ще бъдат достъпни за сваляне от Google Play.

В момента в сайта има 20 приложения, като те варират от приложение за интересно селфи до вече известното приложение Landmaker- смарт компас.

 

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php