Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Google-Fit
Google Fit за Android вече в Play Store
29.10.2014
04_tablet-1-798x310
Google Calendar за Android с нов дизайн и функции
04.11.2014

Запознайте се с Chrome Bookmark Manager

chrome-stars

От известно време насам се знае, че Google работи върху подобряване на услугата Bookmarks. Това са всички любими страници, които отбелязваме със звездичка и те остават в лентата на Chrome, за по-бърз и лесен достъп. Новото от Google е разширението Chrome Bookmark Manager, с помощта на което ще организирате много по-добре любимите си сайтове.

chrome-stars

Функцията Bookmarks е колкото удобна, толкова и натоварваща. Удобна, защото няма нужда да помним всичко, достатъчно е да сложим звезда. Натоварващо става в момента, в който цялата лента се изпълни с важни сайтове и започвате да се чудите как да ги подредите и приоритизирате, за да изберете най-важното. Решението се казва Chrome Bookmark Manager.

След инсталиране на разширението, имате възможност с един click да добавяте нови bookmarks, да ги организирате, както и да използвате технологията за търсене на Google. Разширението позволява разширено търсене, като освен в URL-те и заглавията, ще се преглежда цялото съдържание във вашите bookmarks. Bookmark Manager има и социални функции и предлага споделяне на папки с любими bookmarks с приятели. Накрая е важно да споменем, че всичко автоматично се синхронизира на всякакви устройства.

screen-shot-2014-10-30-at-12-48-13-pm

Chrome Bookmark Manager може да свалите от Chrome Web Store. Функцията и разширението не са обявени официално, което ни навежда на мисълта, че това е тестова версия и след нея е вероятно Chrome Bookmark Manager да стане неизменна част от Chrome, а не просто разширение.

Смятате ли, че има нужда от подобно разширение към Chrome? Споделете в коментарите.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php