Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Google-maps-uber-1
Google Maps с нова опция – Uber
08.05.2014
01_Student - Class Cardlll (1)
Новата образователна платформа на Google – Classroom
08.05.2014

Google с нова придобивка

1

Google продължава да закупува различни услуги, свързани с нашето ежедневие, поредната покупка е Appetas – сайт в който потребителите лесно могат да запазят своята маса в ресторант или да направят своята поръчка.

1

Appetas е стартъп проект от Сиатъл, който цели да предостави най-важните инструменти, които биха били полезни за ресторанти и кафенета, без наличието на особено големи ресурси. Нещо повече -Appetas предлага не само система за доставка и резервация, но и интеграция на услуги като GrubHub, OpenTable, Foursquare, както и други, с фокус към хранителната индустрия.

В съобщение в блога на Appetas се съобщава, че компанията временно ще преустанови дейност, за да се фокусира върху “нови начинания” с Google. От своя страна потребителите ще могат да се насочат към други алтернативни платформи.

Съобщението от блога на Appetas се допълва с:

„Ние сме развълнувани да обявим, че екипът на Appetas се присъединява към Google. Ние сме много щастливи, че може да използваме наученото от Appetas, за да създадем нещо още по-добро заедно с Google.”

The following two tabs change content below.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php