Интеграцията на Skype и Outlook.com е факт в 6 държави

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
google blokira youtube app za windows phone
Google блокира YouTube app за Windows Phone…отново
18.08.2013
Steve Ballmer
Microsoft търси CEO, Стив Балмър се оттегля
26.08.2013

Интеграцията на Skype и Outlook.com е факт в 6 държави

outlook.com skype

Microsoft обяви, че интеграцията на Skype и email услугата Outlook.com вече е факт в 6 държави – САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Бразилия и Канада. През януари Microsoft интегрира desktop версиите на Skype и Outlook, сега прави същото и с Outlook.com, която от своя страна вече е интегрирана с контактите от Facebook, Twitter, LinkedIn и Google.

outlook.com skype

В блог поста, представящ интеграцията, Microsoft се позовава на следните данни:

„В скорошна анкета на Public Affairs, 76% от респондентите казват, че email разговорите им често или обичайно са последвани от телефонно/видео обаждане, или друг вид комуникация. Такива моменти са перфектни за Skype и сега, връзката лице в лице ще е на един клик разстояние от пощенската ви кутия.“

За да осъществите интеграцията, е необходимо да свържете Skype профила си с Outlook.com акаунта си. Щом връзката се осъществи, ще бъде инсталиран plug-in за интегрираната версия на активния ви браузър – Internet Explorer, Chrome или Firefox.

Skype и Outlook.com са две от най-популярните услуги на Microsoft, които заедно са силна конкуренция на Gmail и Hangouts на Google. Outlook.com може да се похвали с бързо нарастващ брой потребители – над 400 млн. активни акаунти към момента.

Microsoft не се ангажира със срок кога интеграцията на Skype и Outlook.com ще достигне до всички точки на света. В блог поста се казва, че това ще се случи „в близко бъдеще“.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php