Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Happy-Girl
7- те най- важни умения за успех
18.06.2015
Artur_Turemka-MasterIndex_Bulgaria_2015
Расте интересът към безконтактни и мобилни плащания
19.06.2015

Microsoft пускат Windows 10 на 29 юли

device_laptop_mini_start_cortana

На международното техническо изложение Computex, от Microsoft обявиха датата 29 Юли, за официалното пускане на новата им операционна система Windows 10.  Тя ще бъде налична като безплатен ъпгрейд за потребителите на Windows 7 и Windows 8.1 в период от една година.

device_laptop_mini_start_cortana

Какви са новостите?

  • Windows 10 връща отново, добре познатото ни Start меню като дава възможност за бързото намиране на файлове и приложения. Дизайнът на менюто ще включва в себе си нотки от тези на Windows 7 и Windows 8.
  • По-сигурна от всякога, Windows 10 ще включва в себе си Windows Hello, Microsoft Passport, Windows Defender за нежелани приложения, като са планирани обновления за тях през едногодишния безплатен период.
  • Дигиталният асистент Cortana ще синхронизира проектите на различните устройства. Тя ще се „учи“ от индивидуалните предпочитания на потребителя, за да му предостави адекватни предложения, бърз достъп до информация и важни напомняния чрез текст или говор.
  • Новият браузър Microsoft Edge, който също ще се стреми да поднася персонализирани резултати, оптимизирайки работата в Интернет.

Ник Паркър, корпоративен вицепрезидент в Microsoft, сподели отдадеността на компанията към хардуерните им партньори да увеличават търсенето и предлагането на Windows устройства. Той спомена и набор от устройства, някои от тях все още непроизведени, които сa проектирани за Windows 10. В тях се включват модели на ASUS и HP.

The following two tabs change content below.

Алкин Бейзат

Стажант at Newtrend Marketing: Агенция за стратегически маркетинг и бизнес развитие
Алкин Бейзат учи програмиране в ТУ-Варна. Вицепрезидент "Професионални стажове в чужбина" в студентската организация AIESEC.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php