Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
1. Bill Gates, $US40 billion ($A61.5 billion). Microsoft, US.
21 цитата за бизнеса, успеха и лидерството от човека, който притежава и трите– Бил Гейтс
22.07.2014
win9_notifications-100433670-large
Windows 9 в действие: център за известия, Start меню и мултидесктоп
15.09.2014

Новият Windows 9 излиза през септември

windows9

В края на септември и началото на октомври 2014 година се очаква Microsoft да пуснат на пазара новата си операционна система, която вероятно ще носи името Windows 9.

windows9

За новата операционна система се заговори още в началото на тази година – тогава тя стана известна с кодовото име Threshold. Смята се, че новата операционна система на Microsoft  ще бъде по-ориентирана към потребителите и техните нужди. Очаква се при нея отново да се появи  Start Menu, което е голяма радост за доста от потребителите. Говори се, че към новия Windows 9 ще бъде включен и виртуалния асистент Cortana, познат от Windows Phone.

Версията на новата операционна система на Microsoft ще излезе в beta версия през септември, а основната версия на Windows 9 се очаква през пролетта на 2015 година.

The following two tabs change content below.
Завършила магистратура, специалност "Медийна информация и реклама". Интереси - социални мрежи, реклама и мода.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php