Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
news2
Mozilla тества Firefox за Windows 8
15.02.2013
google_drive_preview
Google Drive с нови функции и обновено мобилно приложение
21.02.2013

Изпрати видео sms през Skype

Skype-Messaging

Видеото е тенденция, която привлича внимaниeто на маркетолозите вече повече от две години. Настоящата година обаче се очертава като годината на „краткото видео“ – Twitter пуснаха Vine, обновеното приложение на Facebook започна да снима видео, а сега и Microsoft обявиха, че навлизат в нишата на видеото – Skype ще позволява изпращането на до 3-минутни видео съобщения между потребителите.

Skype-Messaging

В момента Microsoft тестват услугата с редица избрани потребители в САЩ и Англия. Видео – съобщенията ще бъде официално достъпни в края на април.

Според информация, цитирана от AllThingsD:

“Всички потребители с Mac, Android или iOS, които са си инсталирали последната версия на Skype ще могат да изпращат видео съобщения.“

Какво мислите, ще се възползвате ли от новата услуга, когато стане достъпна официално?

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php