Skype 7 за Mac и Windows е вдъхновен от мобилната версия

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
skype
Нова освежена версия на Skype за потребителите на iPhone
10.06.2014
Microsoft-Skype-for-Web-620x348
Microsoft тества уеб версия на Skype
17.11.2014

Skype 7 за Mac и Windows е вдъхновен от мобилната версия

mac4

Skype представи версия 7 за десктоп, която е силно повлияна от мобилния тренд. Сравнен с предишните версии Skype 7 изглежда по напълно нов начин. Skype 7 за Mac e първата официално представена версия за десктоп, а тази за Windows се очаква скоро.

mac4

Редизайнът няма да е шокиращ за тези, които ползват Skype на мобилно устройства (смартфон/таблет). Приликата между Skype 5.0 за iPhone, който бе представен през юни, и Skype 7 за десктоп е значителна – кръгли аватари, чат баалончета в различни цветове, по-добри известия.

mac3

Със сигурност ще ви е необходимо време да свикнете с новия Skype, особено, ако не сте работили с мобилната версия. Но така е с всичко ново. Всъщност, щом веднъж преодолеете първоначалното объркване, ще откриете дребни, но много важни подобрения. Например, когато получавате/изпращате снимка, тя автоматично ще се зарежда в чат прозореца, без да има нужда да кликвате на бутон „Отвори файла“ и да търсите къде е запаметен.

mac2

Харесва ли ви ъпдейтът? Споделете в коментарите.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php